Andreea Marin ne invata sa preparam apa alcalina

Inca de la divortul de Sfetan Banica Jr., in urma cu un an, Andreea Marin a adoptat un stil de viata mai sanatos si a reusit sa slabeasca destul de mult. Si pentru ca diva vrea ca secretele siluetei sale sa fie transmise mai departe, iata ce ne sfatuieste:

„Pentru ca mi-ati cerut un exemplu al meniului meu din saptamana de detoxifiere, iata „mesele” de azi (fiecare bautura, suc sau supa, are 300 ml):
– dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina; urmatoarele mese sunt din 2 in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie si poti bea mai mult , la nevoie.
– ananas, afine ( sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru ( sau busuioc) , psyllium ( acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame);
– ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium , Eco Green Multivit;
– rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare;
– apa alcalina cat mai multa posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru.

Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla , nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline , se gasesc pe site-urile cu produse bio. O alta varianta pe care eu nu am incercat-o, deci nu o pot recomanda: apa plata cu o lingurita de bicarbonat”, a scris Andreea pe Facebook.